2,17 SEK

Aktiekurs 13.37

Vi söker en controller till vårt huvudkontor i Stockholm för att stärka upp finans- och ledningsfunktionen i vår offensiva tillväxtstrategi. Huvudkontoret ansvarar för koncernens finansiella rapportering, investerings- och finansieringsverksamheten samt strategisk ledning. Crown Energy söker en talangfull, driven och självgående lagspelare med 3-7 års erfarenhet från liknande position från fastigheter, private equity, corporate finance, analytiker eller annan relevant bakgrund.

Dina ansvarsområden omfattar att supporta CFO och VD med finansiella analyser, planering och budget, intern och extern rapportering, finansieringsbeslut och strategisk och finansiell affärsutveckling.

Profil och kvalifikationer

• Högskoleutbildning kandidat- eller magisterexamen, företrädesvis från finans/redovisning
• Djupa finansiella- och analytiska kunskaper
• Budget och finansiell kontroll
• Företagsfinansiering och investeringsanalys
• Interna och externa rapporter och presentationer
• Ambitiös och självgående såväl som resultatinriktad med ett stort intresse för kapitalmarknaden
• Vi värdesätter kreativitet, integritet och goda lagspelaregenskaper såväl som starka kommunikativa egenskaper i både tal och skrift
• Svenska och engelska är en förutsättning

Crown Energys organisation består i dagsläget av 20 anställda samt resurser på konsultbasis i totalt åtta legala enheter i koncern. Organisationen är geografiskt spridd till områden där lednings- och operativa verksamheten bedrivs. (Sverige och Europa, Afrika och Mellanöstern).
Du erbjuds en spännande roll i en internationell organisation som rapporterar direkt till CFO och VD. Tjänsten är placerad på Crown Energys huvudkontor i centrala Stockholm.
Är du redo att ta dig an ansvaret som controller i ett tillväxtorienterat internationellt företag med utveckling av tillgångar inom olja och gas samt inom fastighetsmarknaden? I så fall ser vi fram emot din ansökan.

Ansökan

Sista dagen för ansökan är 25:e mars 2018. Ansökningar kommer dock att utvärderas löpande. Vänligen maila ditt ansökningsbrev med CV till recruitment@crownenergy.se. Vid eventuella frågor vänligen kontakta VD Andreas Forssell (08-400 207 20).

Klicka här för att ladda ner platsannonsen

Crown Energy AB (publ)

Norrlandsgatan 18, 111 43 Stockholm

Telefon08-400 207 20

Fax08-400 207 25

E-postinfo@crownenergy.se

Organisationsnummer556804-8598