2,17 SEK

Aktiekurs 13.37

Crown Energy levererar specialanpassade lösningar för bostäder och kontor till internationella företag med behov av att stationera personal utomlands, primärt i Afrika. Genom ett heltäckande erbjudande inom uthyrning och kringliggande tjänster, behöver kunderna inte tänka på större kapitalinvesteringar utan kan istället fokusera på
sin kärnverksamhet.

Utöver uthyrning av boende- och kontorslösningar inkluderar Crown Energys verksamhet tillhörande servicetjänster inom till exempel säkerhet, transport och telekommunikation. Crown Energys erbjudande omfattar hela kedjan från behovsanpassad design och byggnation, till uthyrning, fastighetsförvaltning och mervärdeskapande tjänster. Målsättningen är att  ge  kunderna en smidig helhetslösning som är enkel att administrera och där hyresgästerna kan trivas och känna sig trygga.

Erbjudandet riktar sig främst till internationella företag inom energisektorn, primärt i Afrika. Dessa företag har ett omfattande behov av professionella externa aktörer för att möta deras utrikesanställdas behov. Det råder därför stor efterfråga på boende- och kontorslösningar med hög standard, där såväl boende som fastighetsförvaltning och kringliggande tjänster erbjuds. Existerade kunder är några av världens ledande energibolag med hög kreditvärdighet.

Crown Energys erbjudande levereras av såväl lokala som internationella team. Fokus är att alltid leverera högsta kvalitet för att nå hög kundnöjdhet och skapa nya affärer.

"VI ÄR STOLTA ÖVER ATT SKAPA EN STRÖMLINJEFORMAD ÖVERGÅNG FÖR INTERNATIONELLA FÖRETAG PÅ DE MEST KOMPLEXA OCH UTMANANDE PLATSER ÖVER HELA VÄRLDEN OCH UPPFYLLA ALLA DERAS BEHOV PÅ DAGLIG BASIS."

- Yoav Ben Eli, styrelseledamot

Crown Energy AB (publ)

Skeppargatan 27, 114 52 Stockholm

Telefon08-400 207 20

Fax08-400 207 25

E-postinfo@crownenergy.se

Organisationsnummer556804-8598